jeździłem w zeszłym roku kilka razy toyotą suprą na takich kapciach.
Panowie - jak dla mnie rewelacja - tylko w koleinach czułem się jakbym popił przez tydzień a pózniej poszedłbym na karuzele - zajebista jazda. polecam. :lol: :P :wink: :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech k
Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Ja latam na 215/45/17 i jezdzi sie super i polecam taki rozmiar ,jak mialem 225 to przy pieciu osobach obcieraly mi o nadkola tyle ze ja mam zawias -30 to tez moze byc od tego to obcieranie.
Ja latam na 215/45/17 i jezdzi sie super i polecam taki rozmiar ,jak mialem 225 to przy pieciu osobach obcieraly mi o nadkola tyle ze ja mam zawias -30 to tez moze byc od tego to obcieranie.
chyba wlasnie stanie na 215/45/17, tym bardziej, ze chyba jednak tez obnize deczko swoje autko k
te nokiany 205/55/16 mają bardzo wysoki index predkości , za wysoki jak na nasze drogi który bardzo oponę utwardzi a poza tym są w wersji xl czyl o podwyższonej nośności co jeszcze bardziej usztywni boki . opony nokian nie sa żadną rewelcją ,zresztą ich cena świadczy o tym .na 95 % w ciągu 15 -20 tyś km je powybija / poząbkują / ,niezależnie od stanu zawieszenia w aucie i będziecie mieli traktorek w środku. to tyle żeby ktoś nie pomyslał że sie wymądrzam :wink: ale paru klientów już się na nich przejechało , leszek
p.s. misiek , jeszcze nic nie wiadomo , na razie michelin podniósł ceny
Dodam, że zimówki Klebera są perfekcyjne, nie mam pojęcia jak z letnimi.
Doradźcie Panowie.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Jezdzi sie bardzo dobrze.Auto jest jak przyklejone a na koleinach tez da sie jechac.
Pali może jakieś 0,5 do litra więcej.
Fotki mam niestety tylko na zimie ale jak tylko sie zrobi cieplej to zmienie i fotki pojawią sie w galerii.
Jezdzi sie bardzo dobrze.Auto jest jak przyklejone a na koleinach tez da sie jechac.
Pali może jakieś 0,5 do litra więcej.
Fotki mam niestety tylko na zimie ale jak tylko sie zrobi cieplej to zmienie i fotki pojawią sie w galerii.
szkoda, ze nie masz fot..
nic to, ja pewnie tez zdecyduje sie na 225, jakos mam przeczucie, ze 17" i 205 to nieco za wąsko :diabelski_usmiech
Komentarz